Újabb siker

2022.04.29. 19:35

A csapatjáték volt a kanizsai pólósok győzelmének alapja

Újabb győzelemmel kerültek közelebb a város férfi vízilabdázói az OB I B második helyéhez, melynek megszerzése esetén osztályozót játszhatnak majd az élvonalba kerülésért.

Kühne László

Invictus SC– Kanizsa Vízilabda 10-14 (1-4, 1-3, 4-3, 4-4) 

Martfű. Jv.: Kenéz, Kollár. 

Kanizsa: Ajkay-Takács – Vass B., dr. Illés 2, Marnitz 3, Szávai 1, Márkus 1, Balaska 4. Csere: Solymosi, Spitz 2, Klár, Szőke B., Balli, Gál S. 1. Edző: Regős Áron. Több hét szünet után szállt ismét vízbe a bajnokságban a Kanizsa, mely gyorsan elhúzott ellenfelétől (1-5, 2-7). A hazaiaknak volt még egy fellángolásuk (6-9), ám a találkozó kimenetelét ez már érdemben nem befolyásolta. 

Jók: Ajkay-Takács, Balaska, Marnitz. 

Regős Áron: „Nagyon fontos győzelmet arattunk egy jó erőkből álló csapat otthonában. Az első két negyedben kiválóan működött a védekezés, de támadásban is jól reagáltunk az ellenfél taktikai húzásaira. Büszke vagyok a játékosokra, mert jó egyéni teljesítmények mellett a csapatjátékkal tudtunk viszonylag sima győzelmet aratni. A folytatásban ezen az úton kell mennünk tovább. Várnak még ránk nehéz feladatok a szezonban, de ha ilyen koncentráltan és összeszedetten játszunk, bizakodva tekinthetünk az előttünk álló feladatokra.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában