Pontatlan kanizsai játék

2022.03.31. 20:00

Újra győzött a Hévíz a női kézilabda NB II-ben

Az elmúlt hétvégén a kézilabda NB II.-ben csak a nőknél rendeztek zalai vonatkozású mérkőzéseket.

ZH

A labdával Füstös Nóra Veronika a Tungsram egy korábbi, hazai bajnokiján

Forrás: Gergely Szilárd / Zalai Hírlap

Hévíz–Balatonboglár 28-25 (12-11) 

Hévíz, 100 néző, vezette: Koronczai, Szöllösi D.

Hévíz: Molnár – Fekete 4, Balogh Blanka 1, Holczbauer 2, Burghardt L. 1, Burghardt V. 10, , Horváth L. 5. Csere: Horváth (kapus), Borsi, Petruska 1, Holczer, Csamangó 4, Gergály, Morácz. Edző: Kissné Gliba Adrienn. 

Jók: Burghardt V., Csa­mangó, Horváth L. 

Eleinte diktálta a tempót, és vezetett a házigazda (3-0, 6-3), de aztán szünetig a vendégek felzárkóztak. Fordulás után fokozatosan elhúzott a zalai csapat (22-15), majd egy 4-0-s sorozattal visszajött a meccs­be az ellenfél. A lefújásig azonban ennél közelebb már nem tudtak kerülni a Hévízhez, dacára annak, hogy kapusuk kiváló formában védett. Összességében megérdemelt győzelmet aratott a házigazda. 

A találkozó végén Manninger Jenő országgyűlési képviselő köszöntötte a zöld-fehéreknél 50. bajnoki meccsét játszó Burghardt Victoriát. 

 

Rákosmenti KSK–Tungsram SE Nagykanizsa 23-16 (11-8) 

Monor, 30 néző. Jv.: ifj. Babity, Kaposi. 

Tungsram: Dudora – Kovács B. 1/1, Füstös 5, Szmodics D. 1, Majoros 2, Horváth A., Szmodics V. Csere: Tóth V. (kapus), Ács, Andor 1, Csivre E., Csivre V. 3/2, Kovács D., Szabó E. 3. Edző: Baranyai Zsolt. 

Jó: Füstös.

A vendégek nem tudták megismételni a jó teljesítményt, amit egy hete, a DKKA utánpótlása ellen nyújtottak. A Tungsram pontatlan volt támadásban, és gyengén használta ki a helyzeteit, ezért is maradt alul az amúgy persze esélyesebb házigazdák ellen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában