Szomorú forduló: három vereség

2022.03.06. 21:26

A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában a 24. forduló mérkőzéseit játszották a hétvégén

BI, KL

Kékben a zetés Sebestyén Lóránt a Bicske ellen Fotó: Pezzetta

ZTE FC II.–  Bicskei TC 0-1 (0-1) 

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Holczbauer. 

ZTE: Köcse – Jóna, Sebestyén, Bekő, Liviu (Papp Cs., 76.) , Szántó, Fehér, Megyesi (Őr, 85.), Szökrönyös Z., Papp, Kámi (Bedő 85.). Vezetőedző: Koller Zoltán. 

Gólszerző: Wágner (29.). 

 

A ZTE fiatal csapattal lépett pályára, mivel vasárnap a klub első csapata is játszott. A házigazdák uralták a mérkőzést, de a kapunál elfogyott a tudomány. A Bicske védelmi kihagyást kihasználva szerzett vezetést. A folytatásban is a ZTE játszott fölényben, de kevés lehetőségét elhibázta. A zalai csapat legalább egy pontot érdemelt volna. 

Koller Zoltán: „Rutintalan csapat lépett pályára. Szemre szépen játszottunk, de kevés lehetőségünket kihagytuk, hátul pedig egy végzetes hiba megpecsételte sorsunkat.” 

 

Kelen SC– FC Nagykanizsa 3-2 (1-1) 

Budapest, 100 néző. Jv.: Sándor Cs. 

FCN: Horváth M. – Pál D. (Kollár), Kovalovszki, Major, Simon B. – Kószás, Bagó Be. (Józsa) – János, Szabó P., Lőrincz (Kovács Gy.) – Török (Farkas R.). Vezetőedző: Gombos Zsolt. 

 

G.: Soós D. (15.), Lustyik (51. - 11-esből), Borbély B. (73.), illetve János (11.), Kovalovszki (82.). 

Jól kezdődött a mérkőzés a Kanizsának, és különösen János Norbertnek, aki az előző forduló után újra betalált. Aztán elbizonytalanodtak a vendégek, s az igazán komoly gond a második félidőben jött, amikor a Kelen fordított és elhúzott. A zalaiak nagy hajrát nyitottak, de már csak a szépítésre futotta részükről. 

 

Gombos Zsolt: „Szünet után sajnos ismét az öltözőben maradtunk, az egyéni hibákkal nehéz mit kezdeni. A hazaiak megérdemelten nyertek, mert jobban reagáltak a különféle játékhelyzetekben.” 

 

Pápai Perutz FC–Tarr- Andráshida SC 3-0 (1-0) 

Pápa, 150 néző. Jv.: Papp. 

ASC: Kálovits – Szinay, Bakó (Sohár, 69.), Temlén, Pataky (Czotter, 69.), Dömötörfy, Szabó M., Németh (Szekeres, 88.), Fábián, Karóczki, Czafit (Szabó B., 86.). Edző: Dobos Sándor. 

G.: Bence (3.), Nagy T. (53.), Katona (80.). 

 

Az esélyes hazaiak egy pontrúgás után gyorsan megszerezték a vezetést, a vendégek azonban nem roppantak össze, és mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltak. A zalaiak játékával mezőnyben fordulás után sem volt gond, de a Pápa újabb két pontrúgás után magabiztossá tette a sikerét. A jobb erőkből álló Pápa győzelme megérdemelt. 

 

Dobos Sándor: „A csapat becsülettel küzdött, a mezőnyben egyenragú ellenfelek voltunk, de három rögzített szituáció után gólokat kaptunk.” 

További eredmények: Gyir­mót II.–Fehérvár II. 6-2, ETO Akadémia–BVSC 0-3, Puskás II.–Komárom 3-1, Gárdony–Veszprém 0-2, Mosonmagyaróvár–Érd 1-0, Tatabánya–Balatonfüred 2-1, Sopron–Kaposvár 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában