Jégkorong

2022.03.25. 07:00

A bronzéremért küzdhetnek az Egerszegi Titánok

Az OB III.-as felnőtt jégkorongbajnokságban az elődöntők visszavágóját rendezték. Az Egerszegi Titánok és a KMH SE párharcában a fővárosiak nyerték az első összecsapást. A csapatok ezúttal Zalaegerszegen feszültek egymásnak.

Jóna István

Csata Csaba volt az egyik hazai gólszerző

Forrás: Jóna István / Zalai Hírlap

Egerszegi Titánok–KMH SE 2:10 (1:3, 1:4, 0:3) 

Zalaegerszeg, 50 néző. Jv: Fényi, Dorogi. 

Egerszegi Titánok: Sipos – Barancsi, De Paoli, Simon, Szabó, Varga (első sor), Henczi, Kéner, Bosnyák, Csata, Egyed (második sor), Molnár, Somogyi (harmadik sor). Játékos-edző: Simon Alfonz. 

Hazai gólszerzők: Somogyi, Csata. 

Az első harmadot nagy lendülettel kezdték a hazaiak, de a helyzeteiket nem tudták beütni. A vendégek az 5. percben vezetést szereztek, amit egy perccel később Somogyi találatával kiegyenlítettek a Titánok. Újabb fél perc elteltével ismét gólt kapott a házigazda. Többet támadtak a Titánok, de nem sikerült gólt szerezniük. A folytatásban a pontosabban játszó fővárosiak sorra érték el találataikat, ami ezen a szinten, már döntőnek bizonyult. A hazaiak becsülettel küzdöttek, Csata Csaba még szerzett egy szépítő találatot, de a nagyarányú vereséget nem tudták elkerülni. 

Simon Alfonz: „Mindent megpróbáltunk, hogy szorosabb legyen a párharc, de rengeteg helyzetet kihagytunk, míg ellenfelünk kevesebbet hibázott. Megyünk tovább és megpróbáljuk megszerezni a bronzérmet.” 

 

A KMH SE kettős győzelemmel jutott az OB III.-as bajnokság döntőjébe, ahol a Hevület lesz az ellenfele. Az Egerszegi Titánok a bronzéremért küzdhetnek a Hargitai Farkasok ellen. Az első találkozót március 26-án idegenben vívják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában