Labdarúgás

2022.01.18. 20:58

ZTE FC: egy-egy érkező és távozó

Egy érkezőt és egy távozót jelentett be kedden a ZTE FC, miközben a csapat készül a labdarúgó NB I. tavaszi folytatására és a pénteki, Nafta 1903 elleni újabb edzőmeccsre. (A szlovén másodosztályú ellenféllel 11 órától csapnak össze Egerszegen.)

Kerkai Attila

Forrás: Illusztráció / Pixabay

Az érkező egy újabb fiatal játékos: a 20 éves Posztobányi Patrikot kölcsönveszik a kék-fehérek a Puskás Akadémiától. A védekező középpályás az ősszel az NB III.-as Puskás FC II-ben, illetve az NB II.-es Csákvárban játszott. Ugyanakkor van egy távozó is: a ZTE FC szerződést bontott a mali Bakary Nimagával. A középpályás a nyáron érkezett Zalába, de nem tudott maradandót alkotni: az élvonalban négyszer lépett pályára, mindig csereként. És egy örömteli hír: a ZTE FC 2024-ig profi szerződést kötött saját nevelésű, tehetséges támadójával, Fehér Barnabással. A 19 éves futballista az NB III.-as csapatban rendszeresen és eredményesen futballozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!