Utolsó útjára kísérték

2022.01.22. 14:22

Végső búcsút vettek Sári Nándor mesteredzőtől, a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub elnökétől

Szombat délelőtt Agárdon végső búcsút vettek Sári Nándortól.

zaol.hu

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség tájékoztatása szerint az Arany Érdemérmes mesteredzőt több százan kísérték utolsó útjára, a kajak-kenu sportág képviseletében többek között Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Horváth Gábor, Kovács Katalin, Szabó Gabriella, Gyulay Zsolt, Ábrahám Attila és Dombi Rudolf olimpiai bajnokok is jelen voltak a temetésen.

Búcsúztak fiatal tanítványai, a Plastex Kanizsa Kajak-Kenu Klub tehetségei, Kurucz Levente, Decsi Dorina és Kiskó Réka is.

"Egy olyan embertől kell búcsúzunk ma, aki a szakmáját tiszta szívből és a legmagasabb szinten űzte. Akire tanítványai és a sportág is felnézett, tisztelte és szerette. Halálával a magyar kajak-kenu sportot pótolhatatlan veszteség érte. Mesteredzőnk, aki két éve életműve elismeréseként megkapta a kajak-kenu életműdíját, az Arany Érdemérmet is, rengeteg áldozatot hozott szeretett sportágáért, tiszta szívből kiállt magáért és versenyzőiért, és mindezt óriási szívvel tette." – mondta gyászbeszédében Schmidt Gábor, az MKKSZ elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában