Az idegenbelik hátulütője...

2022.01.25. 21:02

Várhidi Péter is tudja, számításba kell venni azt is, ha nem otthon játszanak a kanizsai futsalosok

Minimális különbséggel, de vereséget szenvedett a Nagykanizsai Futsal Club NB II.-es futsalegyüttese a bajnokság 16. fordulójában a Szigetszentmiklósi SC vendégeként.

Kühne László

Egy héttel korábban otthon duplázott, ezúttal az NFC egyetlen gólját lőtte Takács Dávid

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Szigetszentmiklósi SC– Nagykanizsai Futsal Club 2-1 (2-1) 

Szigetszentmiklós, 50 néző. Jv.: Kiss G. 

Nagykanizsa FC: Szakmeiszter Á. – Budai L., Takács D., Pesti A., Millei. Csere: Németh M. (kapus), Horváth I. G., Horváth II G. Szakmai igazgató: Várhidi Péter. 

Gólszerzők: Csapó (14.), Szabó B. (15.), illetve Takács D. (20.). 

 

 

A kanizsaiaknál ezúttal is még eltiltásukból adódó hiányzókkal kellett számolni, voltak, akik idegenbe nem tarthattak a csapattal, ugyanakkor az ifjú játékosok közül akadt, aki útra kelhetett az NFC-vel Szigetszentmiklósra. A 18 esztendős Millei Bálintról ugyanis információink szerint úgy egyezett meg a futsalegyesület és az FC Nagykanizsa, hogy a fiatal játékos a labdarúgók között visszatér egyelőre az NB III.-asok utánpótlásába. 

 

 

A nagykanizsaiak az első félidőben kevésbé találták a játék ritmusát, a hazaiak pedig idővel ezt ki is használták. A dél-zalaiak ezenfelül még büntetőt is hibáztak, a játékrész zárása előtt azonban Takács Dávid szép alakítás után szépíteni tudott. A második húsz percben időnként szinte felbillent a pálya, ugyanakkor a kanizsaiak kihagyták a ziccereiket, így nem tudtak pontot szerezni. 

 

 

Várhidi Péter: „Amivel szembesültem, lévén, hogy először mentem a kanizsai futsalcsapattal más helyszínre, hogy ilyen helyzetben azt is számításba kell vennünk, hogy jó néhány játékos idegenbe nem mindig tud elutazni velünk… A keretben megmutatkozik, hogy nem mindenki van még azonos edzettségi szinten, amin próbálunk természetesen javítani. Persze, amatőr státuszú együttes vagyunk, az elmondottak azért visszaüthetnek. Nem a két kapott gól volt a gond, sokkal inkább az, hogy mi nem tudtunk egynél többet szerezni.” 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában