Hétfőn este az arénában

2022.01.16. 20:45

Nagykanizsai Futsal Club: Új év és egy újabb rangadó

Hétfőn 20 órától a futsal NB II Nyugati csoportjának 15. fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club újabb rangadója keretében fogadja az egy hellyel mögötte, a negyediken álló Magyar Futsal Akadémia legénységét.

Khüne László

Kollár Péter (a labdával) és csapata rangadót nyert a múlt év végén. Most, az új esztendő nyitányán ismét egy fontos meccs következik számukra Fotó: Szakony Attila

A Kanizsa Arénában sorra kerülő találkozó előreláthatólag ismét remek hangulatban zajlik majd, s a kanizsaiaknak el is kél majd a buzdítás, hogy a tabellán elfoglalt előkelő helyezésüket meg tudják tartani. A dél-zalai csapatnál a december közepén lejátszott utolsó bajnokijuk óta több történést is elkönyvelhettek, így például azt, hogy a klub szakmai igazgatója lett Várhidi Péter korábbi labdarúgó-szövetségi kapitány.

 

 

- Úgy tűnik, hogy a hétfői találkozónk alkalmával nagyon oda kell figyelnünk a létszám kapcsán - fogalmazott a játékos-edző Szőke Ádám, aki egyébként a pályán még eltiltását kell, hogy töltse. - A fiatal játékosaink közül többet az FC Nagykanizsa NB III-as csapata "visszarendelt", így viszont Szalai Dániel, aki korábban is volt már beugrónk és sokat segített, visszatért hozzánk.

 

 

Az egyesület, úgy tudjuk, leigazolta még Boros Zoltánt is, aki legutóbb az előző idényben a Murakeresztúr színeiben futballozott a megyei második vonalban, és kispályás rutinjával sokat is segíthet. A csapat elszántan készül a folytatásra, ráadásul rangadó vár a dél-zalaiakra. A kanizsai csapat a harmadik helyre jött fel, hétfői ellenfele, a Magyar Futsal Akadémia jelenleg a negyedik, és két pont választja el egymástól a két együttest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában