Várják a folytatást

2022.01.26. 20:29

Győzelemmel zárták az alapszakaszt az Egerszegi Titánok

Az utolsó alapszakasz-mérkőzését Budapesten játszotta az Egerszegi Titánok OB III.-as együttese. A sereghajtó Szigeti Bikák ellen magabiztos játékkal rukkoltak elő a zalaiak.

Jóna István

Varga Péter háromszor is betalált a kapuba

Forrás: Jóna István / Zalai Hírlap

Szigeti Bikák–Egerszegi Titánok 2:6 (1:3, 1:1, 0:2) 

Budapest, FTC Sátras jégpálya, Jv.: László, Kovács 

Egerszegi Titánok: Sipos P. – De Paoli V., Kéner M., Barna D., Simon A., Szabó K. (első sor), Baracsi Z., Maslac M., Bosnyák M., Egyed M., Varga D. (második sor), Benkő I., Somogyi A. Játékos-edző: Simon Alfonz. 

Gólszerzők: Barna, Bosnyák, Egyed, Varga 3. 

 

 

Az első harmadban sikerült a vendégeknek ráerőltetni az akaratukat a hazaiakra. Bosnyák már az első percben betalált, majd az első negyed óra végén Varga és Egyed is ütött egy-egy gólt. A zalaiak több gólt is szerezhettek volna, de a vendéglátók kapusa többször is bravúrral hárított. A második harmad kiegyenlített játékot hozott. Mindkét oldalon szereztek egy gólt, és így nem változott a különbség. A záró játékrész felénél kettős emberhátrányt sikerült kivédekezniük az egerszegieknek, majd Varga és Barna góljaival bebiztosították a győzelmüket. 

 

 

Simon Alfonz: „Már az első harmadban eldönthettük volna a mérkőzést, de naggyá tettük a hazai kapust. A második harmadtól megnehezítették néha a dolgunkat a kétes bírói döntések, de szerencsére ez nem fogta meg a csapatot. A harmadikban pedig fegyelmezett játékkal és két újabb találattal zártuk le a mérkőzést. Elégedett vagyok a csapat játékával és bizakodva várjuk a többi találkozó alakulását az alapszakasz végén.” 

 

 

A fővárosi találkozóval az Egerszegi Titánok számára véget ért az alapszakasz, ahol nyolc mérkőzésből ötször nyertek és háromszor veszítettek. Az alapszakasz február 13-án zárul és az eredmények alakulása tükrében a zalaiak jó eséllyel ott lehetnek a legjobb négy csapat között, így az elmúlt évhez hasonlóan idén is éremért küzdhetnek a rájátszásban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában