Labdarúgás

2022.01.08. 15:35

Felkészülés: elsőre ZTE FC-vereség

Szombaton lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését az élvonalbeli ZTE FC labdarúgó csapata, melynek ellenfele az NB II-ben szereplő III. Kerületi TVE volt.

Kerkai Attila

Fotó: Katona Tibor

ZTE FC-III. Kerületi TVE 2-4 (1-3)

Zalaegerszeg. 

 

ZTE FC. I. félidő: Demjén - Lesjak, Serafimov, Kálnoki-Kis, Bedi - Sankovic, Halilovic - Meshack, Spoljaric, Grezda - Zimonyi. II.  félidő: Köcse - Rebrenik, sebestyén, Bobál D., Gergényi - Németh D., Halmai  - Milovanovikj, Tajti, Szalay - Zsóri. 

 

Gólszerzők: Zimonyi (13.), Szalay (72.), illetve Borvető (12., 44.), Opavszszky (27.), Sili (89.). 

Eredetileg   füvespályán rendezték volna a találkozót, azonban a fagy meghiúsította mindez, így műfüvön csapott össze a két együttes. Az első félidőben négy gól született, ebből hármat az NB II-ben újonc  kerületiek szereztek, hiszen kihasználták a zalai védelem kihagyásait. A ZTE  FC-nél többet volt a labda, és 1-2-es állásnál ott volt a lehetőség az egyenlítésre, de Meshack a maga által kiharcolt büntetőt nem tudta értékesíteni. A második félidőre teljes sort cserélt Waltner Róbert vezetőedző, hiszen mindenkinek  lehetőséget akart adni a játékra. A hajrához  közeledve a tiszakécskei kölcsönadásból visszatért Szalay Szabolcs  ismét felhozta csapatát egy gólra, de a meccs slusszpoénja a vendégeké volt, akik 4-2-re nyertek. 

 

A ZTE FC együtteséből  betegség miatt hiányzott Koszta Márk és Gyurján Márton, a horvát Mihael Rebernik pedig a szlovén Nafta Lendváról van próbajátékon az egerszegieknél.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában