Az akarat hozta meg a sikert az akadémisták ellen

2022.01.18. 20:00

A lelátóról is tudtak erősíteni a kanizsai futsalosok

A futsal NB II. Nyugati csoportjának 15. fordulójában, hétfő este a Nagykanizsa FC a tabellán elfoglalt 3. helyét igyekezett megerősíteni.

Khüne László

A hazaiak első két gólját szerző Takács Dávid Attila lendül támadásba, mögötte Boros Zoltán Fotó: Szakony Attila

Nagykanizsai Futsal Club Magyar Futsal Akadémia 4-2 (1-1)

 

Kanizsa Aréna, 700 néző. Jv.: Vass I.

 

NFC: Szakmeiszter Á. Kollár, Boros, Takács D., Szalai D. Csere: Németh M., Zsiborás, Horváth G., Budai L., Pesti A., Szollár. Szakmai igazgató: Várhidi Péter.

 

Gólszerzők: Takács (12., 22.), Szalai D. (29.), Kollár (33.), illetve Véghelyi (13.), Dávid T. (31.).

 

A hazaiak keretében több váratlan húzást is láthattunk. A szakmai igazgatónak megnyert korábbi nagypályás szövetségi kapitány, Várhidi Péter keze alatt a lelátó ultraseregéből lett igazolt játékos Boros Zoltán, míg Szalai Dániel csaknem hét év után tért vissza a kanizsai csapatba. Hazai részről Takács Dávid volt talán a leginkább agilis, akit láthatóan feldob, hogy több száz néző előtt bizonyíthat. Be is köszönt kétszer a vendégeknek, akik egyébként ügyes játékosokkal rendelkeznek és egyszer egyenlítettek, majd pedig szépítettek, a három pontot azonban végül megérdemelten a hazaiak zsebelték be.

 

Várhidi Péter: "Roppant küzdelmes meccset vívtunk, miközben számos sérültünk és eltiltottunk volt. Óriási fejlődésen ment át a csapat már az elmúlt hetekben is, a srácok, mindent igyekeztek kihozni magukból. Nem volt a leglátványosabb a játékunk, de a küzdőszellem terén elképesztőt nyújtottak a fiúk."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában