A pontszerzésben bíznak a lányok

2022.01.28. 20:52

A Kanizsa Sörgyár SE asztaliteniszezői megkezdik a tavaszt

Megkezdi a tavaszi idényt a Kanizsa Sörgyár SE női asztalitenisz-csapata is, amely az Extraliga újabb fordulójában, a fővárosban szerepel.

Kerkai Attila

Az őszi idény végén a kanizsai csapat a 11. helyen áll egy ponttal elmaradva a Nyíregyháza és a Győr és kettőre a Szekszárd együttesétől. A három rivális remélt legyőzésével és a többi mérkőzésen pont, illetve pontok szerzésével elérhető a nyolcadik, azaz a bennmaradó hely. 

 

 

A tavaszi idényt a hétvégén Budapesten, az Ormai csarnokban fogja kezdeni a csapat. A Szekszárd, az Erdért, a Békés és az Ajka lesz a soros ellenfél. Jakabfi Imre szakmai vezető szerint a Szekszárd sokkal erősebb csapat, nagyon nagy bravúr lenne a pontszerzés, az Erdért pedig a bajnokság esélyese. 

 

 

– A Békéssel ősszel döntetlent játszottunk, most őket mindenképp le kell győzni. Az Ajka ellen kevés esély van, nem véletlenül állnak az ötödik helyen. Sajnos a csapatunk nem tud a legerősebb összeállításban játszani. Vejnovic Ivana nem tud jönni, szerbiai csapata is bajnoki mérkőzést játszik. Vérmes reményeink nem lehetnek, de a Békés ellen mindenképp pontot, pontokat szeretnénk szerezni.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában