Szombaton pályán a Nagykanizsa

2022.01.28. 20:49

A Hajduk nyert Kanizsán

Pénteken az Olajbányász-sporttelepen rendezték meg az MTK Budapest és a horvát Hajduk Split U19-es labdarúgó-együtteseinek előkészületi mérkőzését.

Kühne László

Az MTK játékosa, Földing Engelbert Márk próbál meglépni a bal oldalon a Hajduk Split elleni találkozón

Forrás: a szerző

A splitiek Zágráb környékén edzőtáboroznak és az ifjúsági Bajnokok Ligája folytatására készülvén ellenfelet kerestek. Így vették fel a kapcsolatot a magyar bajnokkal, az ősszel szintén még az ifi BL-ben vitézkedő fővárosi kék-fehérekkel. A nagykanizsai találkozó során a Hajduk mind jobban átvéve az irányítást előbb az első félidő derekán Jere Vrcic révén szerzett vezetést, ezt duplázta meg a kezdő játékrész végén Franjo Lazar. A második 45 percben az eredmény már nem változott. 

 

 

A horvátok így a madridi Atléticóval szembeni feb­ruári BL-találkozójukhoz tehát Nagykanizsán egy 2-0-s sikerrel jutottak közelebb. 

Szombaton Nagykanizsán újabb felkészülési mérkőzéseket rendeznek. Az NB III.-as Nagy- kanizsa az Olajbányász-pályán 10.30-tól a Kozármislennyel ta- lálkozik, 15 órától pedig egy női felkészülési találkozó következik: az FTC a szlovén Olimpia Ljubljanával meccsel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában