Köszöntések

2021.12.23. 19:19

Új sportcsarnokokban „régi” kézilabdások Nagykanizsán

Az elmúlt hétvégén nyitotta meg kapuit a dél-zalai város új sportcsarnoka, melyben már az első napokban fontos kézilabdás események zajlottak.

ZH

Gódorné Nagy Mariann, Iglódi Endre, Mátyás Auguszta, Varga Sándor és Sloboda Judit a Kanizsa Arénában

Forrás: Zalai Hírlap

A Kanizsa Aréna első nemzetközi mérkőzését múlt vasárnap rendezték meg, a horvát és a magyar juniorválogatott részvételével. A találkozó szünetében Iglódi Endre a Magyar Kézilabda Szövetség részéről köszöntötte és megajándékozta a kanizsai Mátyás Augusztát, abból az alkalomból, hogy 25 éve olimpiai bronzérmet szerzett Atlantában. Majd a megyei szövetség elnöke, Szloboda Judit adott át ajándékot Gódorné Nagy Mariann-nak, aki néhány nappal korábban, az új budapesti kézilabda-arénában vette át a minden idők legjobbjának járó „Kézisek kézise” elismerést. Az elnök ezek után Varga Sándort, a zalai szövetség tiszteletbeli elnökét köszöntötte, 70. születésnapja alkalmából. 


A Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok december 16-án megrendezett avatásán egyébként több zalai kötődésű kézilabdázó is részt vett. A „Kézisek kézisei” közt Gódorné Nagy Mariann mellett a nagykanizsai származású Siti Beátát, valamint a sokáig a zalaegerszegi Caolában játszó Radulovics Bojanát is köszöntötték. 


A büntetődobó versenyen Siti Bea húga, Eszter, valamint a szintén Nagykanizsáról indult Németh Helga is részt vett. Az arénában pedig Gódorné Nagy Mariann adta az első gólpasszt: az egyik gálameccsen az ő átadásából Kovács Péter lőtte az első gólt a létesítményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában