Folytatódott a Csarnok Kupa

2021.12.12. 15:25

Sorozatban harmadszor nyerte meg a Csarnok Kupát az Ildikó Méteráru

Szombaton délután az Öregfiúk 1-es (+34) kategória küzdelmeivel folytatódott a Csarnok Kupa. Erre a tornára meglepően kevés, mindösszesen hat együttes adta le a nevezését.

Jóna István

Forrás: Jóna István

A legtávolabbról, egy Bács-Kiskun megyei csapat a Haris Tüzép érkezett, akik később a gólkirályt is adták a tornán. A csoportküzdelmekből kiemelkedett az Ildikó Méteráru együttese, akik parázs hangulatú csatát vívtak a Trió Egerszeg csapatával. A csoportkör végén a harmadik és negyedik helyezett Trió Egerszeg és a Haris Tüzép játszott a bronzéremért, ahol magabiztosan nyert az egerszegi csapat. A döntőben a csoportot megnyerő Ildikó Méteráru és a Somtel FC találkozott. A fordulatos találkozón kétgólos hátrányból állt fel a Somtel, de végül az Ildikó Méteráru együttese megszerezte a döntő találatot és sorozatban harmadszor hódította el a Csarnok Kupát, így a vándorserleg végleg a birtokukba került. 

 

A torna legjobb kapusának a bajnokcsapat hálóőrét Pogacsics Krisztiánt választották, míg a legjobb mezőnyjátékost a Somtel FC adta Horváth Péter személyében. A gólkirályi címet tizenkettő találattal Szabó Krisztián (Haris Tüzép) érdemelte ki.

 

Döntő:

Ildikó Méteráru–Somtel FC 3-2

 

Bronzmérkőzés: 

Trió Egerszeg–Haris Tüzép 9-3

 

Végeredmény: 

1. Ildikó Méteráru

2. Somtel FC

3. Trió Egerszeg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában