Frissen Zalából

2021.11.03. 19:22

Pénteken kezdődik az egerszegi városi sakkbajnokság, lehet nevezni

Zalaegerszeg/Nagykanizsa Újra győzött és két forduló után egyedül áll a tabella élén az  NB I.  Charousek-csoportjában a  Z. Csuti-Hydrocomp  SK. A Tungsram-Aquaprofit NTSK II. hazai asztalok mellett kapott ki.

Kerkai Attila

Az egerszegiek idegenben is győztek, és az élen állnak

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Haladás VSE II. – Z. Csuti-Hydrocomp SK 4,5:7,5

Győztek: Horváth Á., Dobos, Nagy K., Majoros R. Döntetlent értek el: Mészáros T., Pogány, Csiszár Z., Horváth S., Boronyák, Balogh M., Forgó É.

A magyar sakkozás két vidéki fellegvára között évtizedekre nyúlik vissza az egészséges rivalizálás. Ezúttal is egy nagyon jó erőkből álló ellenfelet sikerült legyőzni. Kiemelendő Horváth Ádám győzelme az első táblán, és az egyesület új igazolása, a 16 éves Majoros Rózsa is megszerezte első győzelmét a Csuti SK színeiben.

Az egerszegiek idegenben is győztek, és az élen állnak
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Tungsram-Aquaprofit NTSK II. – ASE Paks II. 4:8

Győzött: Sipos. Döntetlent játszott: Orsó, Bodó, Hasel­bach, Varga R., Demeter, Kercsmarics.

A két „fiókcsapat” találkozóján a paksiak az utolsó táblákon sorra nyerték a találkozóikat, és ez eldöntött mindent.

Pénteken, azaz november 5-én, 16.30 órakor veszi kezdetét Zalaegerszeg város sakkbajnoksága, amely egyben a Horváth Gyula Emlékversenyt is magában foglalja. A bajnoki fordulók a Z. Csuti-Hydrocomp SK termében zajlanak majd (Kispest u. 11.), és a pénteki kezdésig még lehet nevezni, amit a helyszínen is megtehetnek a sakkbarátok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában