Frissen Zalából

2021.11.26. 18:33

Fölényes kanizsai győzelem

Az NB I.-es sakkcsapat-bajnokságban újabb fordulót rendeztek, hiszen a mezőny létszáma itt magasabb, mint az élvonalat jelentő Szuperligában. Ezúttal zalai rangadóra került sor, melyen fölényes nagykanizsai siker született.

Kerkai Attila

Tungsram-Aquaprofit NSK II.–Z. Csuti-Hydrocomp SK 9:3

Nagykanizsa.

Eredmények (elöl a kanizsai versenyzők): ifj. Galyas–Horváth Á. 1-0, Markoja–Mészáros T. 1-0, Bodó N.–Pogány 1-0, ifj. Gombócz–Dobos 1-0, Krutti–Nagy K. döntetlen, Orsó–Csiszár Z. döntetlen, Bodó B.–Horváth S. döntetlen, Sipos–Farkas 1-0, Haselbach–Boronyák Á. döntetlen, Varga R.–Balogh M. 1-0, Demeter– Forgó É. döntetlen, Biskopics M.–Majoros R. döntetlen.

Az NB I. Charausek-csoportjának zalai rangadóját az egerszegiek várták jobb pozícióból, de a mérkőzésen egyértelműen a kanizsaiak voltak a jobbak, hiszen erős csapatot állítottak ki. Az első négy táblán hazai sikerek születtek, ami alapvetően meghatározta az összecsapás végeredményét is. Veresége ellenére a Z. Csuti SK megőrizte harmadik pozícióját a tabellán, a Tungsram-Aquaprofit NSK II. viszont sikerével felzárkózott a negyedik helyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában