Mol Magyar Kupa

2021.10.26. 20:12

Kupameccsel tér vissza Gombos Zsolt az FC Nagykanizsa kispadjára

Szerdán 13.30 órától a Mol Magyar Kupa legjobb 32 együttese között az FC Nagykanizsa labdarúgó-együttese a „csoporttárs”, vagyis az NB III. Nyugati csoportjában szereplő Tatabányai SC-t fogadja.

Kühne László

Gombos Zsolt ismét Kanizsán irányít

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gergely Szilárd

Az FC Nagykanizsa legénységénél Gombos Zsolt személyében hétfőtől új vezetőedző vette át a szakmai munka irányítását. A 49 esztendős tréner 2015 tavasza és 2018 nyara között dolgozott már Nagykanizsán, vezetésével jutott fel a Kanizsa az NB III.-ba a sikeresen megvívott osztályozót követően. Szűk három és fél esztendeje aztán elfogadva a Zete megkeresését távozott, majd Szentlőrincen és Kecskeméten is dolgozott, míg az utóbbi hónapokban visszatért a ZTE FC-hez, és annak utánpótlásában kapott feladatot.

Gombos Zsolt ismét Kanizsán irányít
Fotó: Gergely Szilárd / Zalai Hírlap

Miként azt Gombos Zsolt elmondta, megbízatása egy plusz egy éves, amiben ez a szezon, illetve a következő foglaltatik benne. Innentől induló munkája, ahogyan mosolyogva fogalmazott, igazán nemes, de áll elébe.

– Elődöm, Koller Zoltán remek munkát végzett, s ahogy most alakult a helyzet, az sokszor maga az edzősors – vezette fel első tétmeccse előtti érzéseit Gombos Zsolt, az FCN újdonsült vezetőedzője. – Kerültem már én is hasonló szituációba, most pedig a kanizsai labdarúgást tekintve én magam is egy nagy kihívás előtt állok. Rögtön a kupában kezdhetek, s ezzel kapcsolatban azt mondhatom, hogy ismerem Bekő Balázs együttesét, a Tatabányát, feltérképeztük, de ezt már a nagykanizsai gárda kapcsán is elmondhatom. Dolgozunk, emellett korábbi felvételek alapján szintén jelenlegi csapatom megismerésén munkálkodom, no meg azért korábbról is ismerem már játékosaimat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában