Szaggasd az Aszfaltot

2021.10.14. 19:37

A hűvös idő és az eső ellenére is száznyolcvanan értek célba a bagodi futóversenyen

Hamisítatlan őszi időben, ám a futók lelkesedésének köszönhetően mégis nagyszámú résztvevő mellett tartották meg a 13. Szaggasd az Aszfaltot-Sipos Ferenc Emlékversenyt.

Kerkai Attila

A egyik rajt pillanata a minapi viadalon

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

A Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE és Käsz Ferenc szervezésében az idén sem maradhatott el a népszerűvé vált futóverseny. Annak ellenére is, hogy hűvös, esős időben rendezték meg az idén, sokan neveztek. A sikeres előkészítés és szervezőmunka után így maga a verseny is jól sikerült, és a szervezők is elégedettek voltak a 180 célba érkezővel az időjárás tükrében.

A egyik rajt pillanata a minapi viadalon
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A dobogósok:

Ovis futam (500 m). ­Leányok: 1. Harang Lili (Zalaegerszeg), 2. Devecseri Júlia (Szombathely), 3. Dormán Flóra Anna. Fiúk: 1. Czigány Bercel, 2. Andor Bulcsú (Zalaháshágy), 3. Borbély-Zöld Illés (Kávás).

3 km. Nők: 1. Horváth Zoé (Szombathely), 2. Halász Mónika (Kaposvár), 3. Szabó Lara (Zalalövő). Férfiak: 1. Nunkovics István (Nagykanizsa), 2. Peszlen Bálint (Zalaegerszeg), 3. Szabó Gábor.

10 km. Nők: 1. Balogh Antonella 46:24, 2. Hadnagy Viktória (Zalaegerszeg), 3. Nagy Veronika (Zalaegerszeg). Férfiak: 1. Biácsi Milán (Szombathely), 2. Tuboly Bence (Csonkahegyhát), 3. Devecseri Bálint (Szombathely).

21 km. Nők: 1. Szabó Marianna (Ajka), 2. Köröcz Kinga (Zalaegerszeg), 3. Petz Emese (Katafa). Férfiak: 1. Korpics Attila (Zalaegerszeg), 2. Bánki Norbert (Gyenesdiás), 3. Deák József (Hegyesd).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában