Sport

2021.09.10. 18:57

NB III.: két hazai mérkőzés vasárnap

A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában vasárnap (16.00) a hetedik játéknapot rendezik meg ebben a szezonban. A három zalai résztvevő közül ezúttal az FC Nagykanizsa és a Tarr Andráshida SC lép pályára hazai környezetben, a kanizsaiak a Mátyus János által irányított SC Sopront fogadják.

Kerkai Attila, Khüne László

Ebből következik, hogy a ZTE FC II. ezúttal utazik, méghozzá Komáromba. Ahhoz a Komáromhoz, ahol Bozsik Péter az edző, így ismét létrejön az apa-fiú párharc a kispadon, hiszen a ZTE FC 2002-es bajnokcsapat vezetőedzőjének a fia, Bozsik József a ZTE II. kispadján ül. Az egerszegiek jelenleg három ponttal többel rendelkeznek, viszont idegenben szerepelnek, és a Komárom, amely nem kezdte jól a szezont, hazai pályán biztosan javítani szeretne az eddigi mérlegén.

A Tarr Andráshida SC a sereghajtó pozíciójából várja az összecsapást eddig megszerzett egy pontjával, míg a Balatonfüred nyolc pontos. Dobos Sándor fiatal együttesének érzékelhetően szüksége van még rutinra ebben az osztályban, de legfőképp az első sikerélményre, ami eddig váratott magára.

Vasárnap és az FC Nagykanizsa az SC Sopron legénységét látja vendégül, a találkozó az Olajbányász-stadionban 16 órakor kezdődik. A soproniak emlegetése kanizsai berkekben körülbelül olyan, mint a mosonmagyaróváriaké lehet, mivel a tavalyi szezonban az FC Nagykanizsa a Sopron ellen is remek győzelmet aratott hazai környezetben.

- Igen, az a 4-1-es mecscsünk is a sok emlékezetes meccs egyike volt az elmúlt szezonból – fogalmazott Koller Zoltán, a kanizsai vezetőedző. – Ellenfelünk sem kezdte túl jól a mostani sorozatot, de ez nem téveszt meg minket, hiszen összeszedett, szervezett, jó támadójátékot produkáló futballra képesek. Koncentrált játékunkkal, úgy vélem, mi is képesek vagyunk jó teljesítményre. Keretünk – a Kelen ellen megsérült Török Milán kivételével – gyakorlatilag teljes, bár még Bagó Benedek esetében is van egy kis kérdőjel, hogy pályára léphet-e vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában