A Hévíz feljebb lépett

2021.09.10. 07:00

Elkezdődött a bajnokság az NB-s asztalitenisz-csapatok számára is

A Hévíz egy osztállyal feljebb lépett, ugyanakkor a Gyenesdiás ASE eggyel visszalépett.

Góth Imre

A Hévíz SK-nak tavasszal nagy csatában sikerült megnyernie a harmadik osztály küzdelmeit, és élve a lehetőséggel, ősztől már az NB II. Észak-nyugat csoportjában folytatja. Csiza Bálint edző elmondta, hogy az idei szezonban nehéz mérkőzéseik lesznek, hiszen erősödött a bajnokság. Céljuk a tisztes helytállás és fiatal játékosaik fejlődésének biztosítása. Komoly edzéseket tartanak, és reményei szerint ez az eredményekben is meg fog mutatkozni. Örömmel mesélt még arról, hogy népszerű az asztalitenisz Hévízen és szeptemberben sok új gyermek érkezett a szakosztályhoz, akik rendszeresen látogatják az edzéseket.

A Gyenesdiás ASE sorsa viszont éppenséggel fordítva változott. Eredménye alapján nem esett ki, de többéves NB II.-es lét után idén eggyel visszaléptek és az NB III. Nyugat-dunántúl csoportjában játszanak. Kovács Tamás elnök legfőbb okként említette, hogy egy éve nincsen termük és nem tudtak a játékosaiknak edzési lehetőséget biztosítani. Remélik, hogy az iskolánál épülő tornaterem ezt a problémát idővel megoldja majd.

NB II. Észak-nyugat csoport:

Hévíz SK – Szombathelyi AK SI I. 3:15

Győztek: Tőkés 2, Csiza.

NB III. Nyugat-Dunántúl:

Gyenesdiás– Büki TK 4:14

Győzött: Bontó 4. GI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában