Frissen Zalából

2021.09.21. 19:55

Az Andráshida SC ott folytatná, ahol abbahagyta

Teljes forduló következik szerdán a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában, ebből következően a zalai csapatok is a pályán lesznek. Ezúttal csak a Tarr Andráshida élvezi a hazai pálya előnyét, a ZTE FC II. Gárdonyba, az FC Nagykanizsa Pápára látogat.

Kerkai Attila, Kühne László

Az elmúlt fordulóban egyedül a Tarr Andráshida csapata tudott győzni a zalai együttesek közül, ami egyben Dobos Sándor csapatának első bajnoki sikere is volt ebben a szezonban. A Balatonfüred elleni 5-3 „lendülete” akár kitarthatna szerdára is, legalábbis ezt remélik az andráshidaiak. Szerdán 16 órától az a Komárom lesz a vendég, amely legutóbb a ZTE FC II.-t győzte le, és amelyet Bozsik Péter irányít.

Az Andráshida (kékben) bízik a hazai pályában
Fotó: Zalai Hírlap

– Azt tudtuk, hogy képesek vagyunk nyerni, de mindaddig ez nem sokat ér, amíg a gyakorlatban nem történik meg – mondta megkeresésünkre Dobos Sándor. – A Balatonfüred ellen végre összejött az első győzelem, de sokat is dolgoztunk érte. Nagyon bízom benne, hogy ebből a csapat hitet tud meríteni a továbbiakra. Remélem, lesz folytatás, és jó lenne a Komárom ellen hazai pályán ismét nyerni. Azt tudjuk, hogy egy masszív csapatról van szó, azt kell majd megakadályoznunk, hogy minden sikerüljön nekik. Sajnos Pajor Imre legutóbb megsérült, ő nem játszhat, Temlén Máté pedig iskolai elfoglaltság miatt nem áll majd rendelkezésre.

A ZTE FC II. Agárdra látogat szerdán 16 órától. Bozsik József fiatal együttese eddig egyszer, s éppen az előző fordulóban győzött. Az egerszegieknél kérdés lesz, hogy lesznek-e visszajátszók, ugyanis az első csapat már pénteken pályára lép a Paks ellen az NB I.-ben. A ZTE FC II.-nek azért is kellenének a pontok, mert jelenleg nagyon szoros a középmezőny, gyakorlatilag 4 ponton belül van 12 együttes.

Vasárnap este fél tizenegy tájban érkezett haza Nógrád megyéből, a Karancslapujtőn sikeresen megvívott Magyar Kupa-meccs után az FC Nagykanizsa legénysége, de onnantól már a Pápai Perutz FC elleni szerdai (17.00), idegenbeli bajnoki jelenti a legfontosabb lépcsőfokot a csapat életében.

– A vasárnapi kupatalálkozón megoldottuk a feladatunkat, úgy, ahogy azt elgondoltuk, majd még útközben értesültünk arról, hogy a következő MK-fordulóban a Tatabányai SC-t fogadhatjuk – tekintett vissza néhány szó erejéig a hétvégi történésekre Koller Zoltán, az FCN vezetőedzője. – A Pápáról tudjuk, egy motivált, szervezett, agresszív játékstílust alkalmazó ellenféllel találkozunk. Minden tudásunkra szükség lesz ahhoz, hogy számunkra igazán megfelelő eredményt érjünk el, igaz, az majd csak a meccs előtt dől el véglegesen, hogy a csapatot milyen összeállításban is tudjuk pályára küldeni.

Török Milán még a sérülésével küszködik, Kószás Krisztián vasárnap sérült meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában