Frissen Zalából

2021.08.20. 20:03

Felkészülési meccset játszik a ZTE KK – zárt kapuk mögött

Szombaton első felkészülési mérkőzését vívja ezen a nyáron a Zalakerámia-ZTE KK élvonalbeli férfi-kosár­labdacsapata – ám egy­előre még nézők nélkül. A szombati, Vasas és a szerdai, Szolnok elleni két hazai találkozó ugyanis még zárt kapus lesz a szakvezetők kérésére.

Kerkai Attila

Az egerszegiek egyik edzésén Derick Wilson dobja a gyűrűbe a labdát, mellette Németh Ákos és Jordan Barnett

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Jóna István

Nem egészen három hete kezdte meg a felkészülését az új szezonra a Zalakerámia-ZTE KK, melynek szakmai stábja és kerete is kicserélődött az új bajnokság előtt. A horvát Teo Cizmic vezetőedző irányította egerszegi csapat szombaton a B csoportban meghatározó Vasas együttesével találkozik, ám – mint Puskás Artúr, a ZTE KK szakmai igazgatója elmondta – ezt és a jövő szerdai, Szolnok elleni újabb felkészülési mérkőzést még nézők nélkül rendezik meg. Ami a csapatot illeti, kisebb sérülések ugyan vannak, de azért mindenki hadra fogható.

Az egerszegiek egyik edzésén Derick Wilson dobja a gyűrűbe a labdát, mellette Németh Ákos és Jordan Barnett
Fotó: Jóna István / Zalai Hírlap

– A szerdai, Szolnok elleni mérkőzést követő napon, azaz augusztus 26-án nyílt edzést tartunk – árulta el megkeresésünkre Puskás Artúr. – Akkor a szurkolók közelebbről is megismerkedhetnek majd a csapat új tagjaival és a szakmai stábbal is. Jövő szombaton a TF Budapest látogat hozzánk, aztán másnap, vasárnap az Eötvös-iskolában tartjuk meg azt az egész napos össze­jövetelt, amire a négy, bajnokságot nyert csapatunkból huszonhét ZTE-legenda is eljön. Természetesen a mostani együttes tagjai is ott lesznek ezen a nyílt napunkon.

Ami a felkészülés ­további menetét illeti: a ZTE KK szeptember 4-én Sopronban játszik, majd a Göcsej Kupa következik szeptember 9–11. között, melyen a Sopron és a Körmend lesz a Zalakerámia-ZTE KK ellenfele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában