Frissen Zalából

2021.06.20. 21:00

Nilfisk Kanizsa TC: Bajnoki érmek után máris itt a világbajnokság

A fővárosban rendezték meg az Akrobatikus Torna Magyar Bajnokságot és a Nilfisk Kanizsa TC négy korcsoportban is indíthatta egységeit. Méghozzá eredményesen, ugyanis a dél-zalaiak érmekkel térhettek haza.

Khüne László

A kanizsai érmes fiatalok edzőikkel Fotó: a szerző

A nagykanizsaiak a részvétel mellett számos nagy sikernek is örülhettek. Rögtön a gyermek korcsoportban a Lendvai Júlia-Szarvas Norina-Kovács Natasa hármas könyvelhetett el magyar bajnoki címet. Az ifjúsági korosztályban a Gelencsér Bíbor-Miskevics Maja-Zakócs Anna trió ezüstérmet szerzett, a serdülők mezőnyében a Vastagh Lili- Hosszú Szonja-Tuboly Laura egység pedig szintén bajnoki elsőségnek örülhetett a viadal végeztével.

A kanizsai érmes fiatalok edzőikkel Fotó: a szerző

A 11-16 évesek nemzetközi korcsoportjában a Lukácsi Lili-Horváth Dorottya Júlia- Németh Rozália hármas úgy nyert magyar bajnoki címet, hogy nekik a héten már Genfben, az akrobatikus torna korosztályos világbajnokság helyszínén lesz feladatuk. A kanizsai edzők, Bolin Ildikó és Vizlendvai László joggal bízhatnak abban, hogy az eredményes szereplés és a jó forma megmarad, és versenyzőik Svájcban, a világbajnokságon is kitesznek magukért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában