diákolimpia

2021.04.19. 18:57

A Gönczi-gimnázium elismerése

Habár tavaly a diákolimpia versenysorozatai félbeszakadtak, illetve csak részben fejeződtek be, a Magyar Diáksport Szövetség így is díjazta a szezon legeredményesebb iskoláit.

Kerkai Attila

Árkovicsné Pezzetta Claudia és Gőczén Balázs

Fotó: MDSZ

Az országos döntőknek közel felét sikerült csak megrendezni, ám a versenyekre így is rengeteget készültek a sportolók és felkészítő tanáraik, ezért az MDSZ úgy döntött, hogy ezen eredmények alapján is díjazza a legeredményesebb és legaktívabb iskolákat. A pandémia miatt a csonka szezonban is szerették volna elismerni a legjobban teljesítőket. Az MDSZ elnöksége díjazta a legeredményesebb és legaktívabb iskolákat. Örömteli módon a középiskolások között zalai díjazott is lett, hiszen a lenti Gönczi Ferenc Gimnázium a középfokú tanintézmények között az első helyre került a legaktívabb iskolák versenyében. A Gönczi-gimnázium az előző évben ugyanebben a kategóriában második lett.

Árkovicsné Pezzetta Claudia és Gőczén Balázs
Fotó: MDSZ

Az elismeréshez járó oklevelet és a plakettet a gimnázium intézményvezetője, Árkovicsné Pezzetta Claudia vette át Lentiben az MDSZ képviseletében Gőczén Balázstól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában