Frissen Zalából

2021.03.28. 08:52

A ZTE FC 3-0-ra győzte le az Ajkát

Szombaton felkészülési mérkőzésen lépett pályára a ZTE FC NB I-es labdarúgó csapata, amely az NB II-es Ajkát fogadta.

Kerkai Attila

Futács Márkó (kékben) gyorsan előnyhöz juttatta a ZTE FC együttesét

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

A ZTE FC-nél a bajnoki szünetben Waltner Róbert vezetőedző irányításával azon fáradoznak, hogy a betegséghullámot és a sérüléseket végre maguk mögött tudják. A hangulatnak jót tett, hogy a ZTE FC II. együttese a találkozó előtt győzött az NB III-as találkozón – a zalai fiatalok 3-2-re verték a Fehérvár FC II. csapatát – és az edzőmeccs is jól indult. Futács már a harmadik percben vezetéshez juttatta az egerszegieket, majd Tajti és Szépe is betalált az első félidőben, így 3-0-ra vezetett a ZTE FC. Később kiderült, hogy a félidei eredmény egyben a végeredmény is lesz, túl sokat nem tudott cserélni Waltner Róbert, de a lényeg a játéklehetőségen volt. A zalaiaktól egyelőre még hiányzott az izomsérüléssel bajlódó Bedi Bence, aki a jövő héten már teljes értékű munkát végezhet.

Futács Márkó (kékben) gyorsan előnyhöz juttatta a ZTE FC együttesét
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

ZTE FC – Ajka FC 3-0 (3-0)

ZTE FC: Demjén – Lesjak, Szépe, Kálnoki-Kis, Gergényi – Favorov, Sankovic – Szánthó, Tajti, Könyves – Futács. Csereként lépett pályára: Vass, Babati, Bobál D., Zimonyi.

Gólszerzők: Futács, Tajti, Szépe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában