labdarúgó NB III. Nyugati csoport

2020.11.06. 20:17

A zalai csapatok hazai pályán fogadják a Sopront és a Nagyatádot

A labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában vasárnap mindkét érintett zalai csapat hazai környezetben játszik.

Kühne László, Varga Andor

A 17. fordulóban a nehezebb feladat a tabellán nyolcadik FC Nagykanizsára vár, mely 13.30-as kezdéssel az ötödik Sopron SC-t látja vendégül.

– Fiatal, ügyes, jól összerakott együttes érkezik – fogalmazott Koller Zoltán, a zalaiak trénere. – Nekünk azonban hazai pályán nem lehet más célunk, mint a lehető legjobb teljesítményt nyújtani. Voltak nehézségeink a héten, de ezek nem akadályozhatják meg, hogy jó eredményt érjünk el.

A két csapatot a tabellán 2 pont választja el, tehát hazai siker esetén fordul köztük a kocka. Szembetűnő különbség, hogy az FCN 32 szerzett góljával szemben a vendégek eddig csak 23-szor találtak be.

A ZTE Arénában 11 órakor kezdődik a ZTE FC II. és a sereghajtó Nagyatád összecsapása. A hazaiak számára remek alkalom lehet ez az újabb 3 pont begyűjtésére, hiszen a somogyi alakulat – mely legutóbb, a Komárom elleni hazai 2-2 alkalmával 9 mérkőzésből álló vesztes szériát szakított meg – 6 pontra van az előtte állótól és 11-re a még bennmaradást jelentő 17. helytől. Persze sokszor a kötelező győzelmet a legnehezebb megszerezni, de ennél kevesebbel biztosan senki nem lenne elégedett Egerszegen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában