elmarad a találkozó

2020.11.26. 20:12

A Nagyatád nem áll ki, a 3 pont a Kanizsáé

Az elmúlt hétvégi történések már utaltak rá és be is következett: elmarad a vasárnapra kiírt FC Nagykanizsa–Nagyatádi FC NB III-as labdarúgó-mérkőzés.

Kühne László

A nagyatádiak múlt vasárnapi, székesfehérvári találkozóját nem játszották le, azt 3-0-val igazolták a Fehérvár FC II-nek. Kanizsán, szurkolói berkekben pedig már a hét elején terjedni kezdett a hír, hogy a somogyiak vendégjátékára vasárnap Zalában sem kerül sor.

Szerda délután aztán a hivatalos értesítés is megérkezett a szövetségtől, miután az atádi klub már jelezte a dél-zalaiaknak azt, hogy nem tud kiállni. A kanizsaiak információink szerint ajánlottak fel másik időpontot, de a Nagyatád ezzel sem kívánt élni. Nem sokkal később – szerda délután – az MLSZ honlapján már ki is írták: Nagykanizsa–Nagyatád 3-0. Ezzel eldőlt, hogy ellenfelük járványügyi helyzete miatt az FCN kapta a győzelmet a bajnokság 20. fordulójából.

Az FC Nagykanizsától megtudtuk: a csapat mindenképpen edzésben marad, hiszen van még egy kiírt bajnoki mérkőzése erre évre: december 6-án a Veszprém ellen, idegenben. És jelen állás szerint a veszprémiek mindenképpen játszani akarnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában