12. Szalacska Kupa

2020.10.14. 20:31

Valamennyi ellenfelüket legyőzték a Kanizsa Box Klub ökölvívói

Huszonkét egyesület 80 versenyzője lépett szorítóba az ökölvívók 12. Szalacska Kupáján Nagyberkiben. A somogyi viadalon a Kanizsa Box Klub nyolc versenyzővel képviseltette magát.

Kühne László

A Kanizsa Box Klub küldöttségének tagjai Nagyberkiben

Fotó: a szerző

Közülük Szira Zsófia csak edzőmérkőzésen bizonyíthatott (jól teljesített kőbányai ellenfelével szemben), míg több zalai versenyzőnek sajnos nem akadt ellenfele.

A Kanizsa Box Klub küldöttségének tagjai Nagyberkiben
Fotó: a szerző

A hivatalos programban Szüsz Cintia a női junior 66 kg-os súlycsoport tavalyi országos bajnokát magabiztos bunyóval, egyhangú pontozással verte, ellenfelére a vezetőbírónak még számolnia is kellett egyszer. Kovács Petra a junior 75 kg-ban szoros mérkőzésen fővárosi riválisnál bizonyult jobbnak, megosztott pontozással. Bakonyi Tibor (férfi junior 66 kg) fővárosi öklözőt vert magabiztosan – az ellenfél a harmadik menetben feladta a mérkőzést. Torma Balázs ugyanitt oroszlányi versenyzőt vert látványos meccsen. A KBK versenyzőit Salamon László, Sáfár György, Tóth László, és Varga István készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában