motokrossz

2020.10.29. 20:00

Kanizsa Motocross SE: Végül meglett a harmadik helyezés is

Az országos moto­krosszbajnokság zárásaként a Kalocsa melletti foktői pályán, Bugyin, majd befejezésül Kiskunlac­házán motorozott a mezőny, melyben a Kanizsa Motocross SE versenyzői is ott lehettek.

Khüne László

Jakab Dávid egy korábbi verseny közben Fotó: ZH

A II. osztály MX1-es mezőnyében a KMSE motorosai közül Jakab Dávid KTM-je nyergében összesítésben a második helyet szerezte meg úgy, hogy mindkét futamában a második pozícióban ért célba. Mindkét alkalommal sokáig vezetett is, de nem lehetett a dobogó második fokával sem elégedetlen. Foktőn a kanizsai klub másik igazoltja, Bocskai Balázs (KTM) összesítésben a hatodik lett.

Jakab a bugyi bajnoki fordulóban végül negyedik lett, Bocskai pedig kilencedikként zárt.

Jakab Dávid egy korábbi verseny közben Fotó: ZH

A bajnoki táblázat dobogós pozícióját ugyanakkor mindenképpen igyekezett megtartani Kiskunlacházán, és ez kategóriájában, vagyis a II. osztály MX1-ben Jakabnak sikerült is. Lacházán mindkét futamában a harmadik lett, ez összesítésben a dobogón szintén harmadik helyezést jelentett számára. A bajnokságban pedig úgyszintén bronzérmes lett a lebonyolítása miatt kissé hektikus szezonban, míg Bocskai végül nyolcadikként zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában