Újabb fordulók az Extraligában

2020.10.02. 19:55

A Kanizsa Sörgyár a Kiskunmajsa ellen ragadná meg az esélyt

A hétvégén Orosházán zárul az őszi idény a tornarendszerben zajló női asztalitenisz Extraligában. A Kanizsa Sörgyár csapata a pontvadászat 5., 6. és 7. fordulójában lép asztalokhoz.

Benedek Bálint

Végh Zsuzsanna jó teljesítményére is szüksége lesz az élvonalban újonc kanizsai csapatnak Fotó: archív/Szakony Attila

A kanizsai újonc Singeorzan, Tominjak, Végh, Mátrai, Turner összeállításban a Szekszárd ellen kezd, majd a Nyíregyháza következik, vasárnap pedig a Kiskunmajsával találkoznak a zalaiak. Ezzel zárul az őszi idény, tavasszal szintén két helyszínen rendezik meg a küzdelmeket, majd ezt követi a rájátszás.

Végh Zsuzsanna jó teljesítményére is szüksége lesz az élvonalban
újonc kanizsai csapatnak Fotó: archív/Szakony Attila

Jakabfi Imre kanizsai csapatvezető szerint a Szekszárd elleni mérkőzés ígérkezik a legnehezebbnek, hiszen két szerb és egy magyar válogatott játszik az ellenfélnél. A Nyíregyháza és a Kiskunmajsa picit könnyebbnek tűnik, de a győzelemhez itt is bravúr kell. Utóbbiak ellen nyílhat a legtöbb esély pont vagy pontok megszerzésére. A kanizsai egység jó formában van, és minden meccsen igyekeznek a maximumot nyújtani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában