A kanizsai kosarasok junior együttese érte el a legnagyobb sikert

2020.09.11. 19:47

Tornagyőztes a Vadmacskák SE

Neves csapatok és akadémiák együtteseit megelőzve tornagyőzelmet ünnepelhetett a Kanizsai Vadmacskák SE junior (U18) leány kosárlabdacsapata Győrben, a VII. Füzy Ákos – Tapodi Péter Emléktornán.

Kerkai Attila

A Kanizsai Vadmacskák SE junior lányai, akik nyertek a győri emléktornán

Fotó: KVSE

A két kiváló kosárlabda-szakember tragikus halála hét év után is fájdalmas emlék a hazai kosárlabda-társadalomban. A győri női csapat buszbalesetében elhunyt klubigazgató és vezetőedző emlékére azóta is emléktornát rendeznek, s mint ma már sokszor elhangzik: a győriek sem gyászolni akarnak már, hanem ünnepelni, hogy ilyen kiváló szakemberekkel dolgozhattak együtt. A Kanizsai Vadmacskák SE nemcsak most, hanem az eddigi hét emléktornán ott volt Győrben. Az idei évben három korosztállyal is képviseltették magukat a kanizsaiak, a legjobb eredményt a junior (U18) együttesük érte el, amely megnyerte a tornát, a pécsi Rátgéber László Nemzeti Kosárlabda Akadémia és a Széchenyi KA Győr előtt. A kanizsaiak serdülő (U14) csapata a második, a gyermek együttes (U12) a harmadik helyezést érte el Győrben.

A Kanizsai Vadmacskák SE junior lányai, akik nyertek a győri emléktornán
Fotó: KVSE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában