Rangadót nyert a Z. Csuti

2020.09.02. 19:51

Sakk NB I/B: szinte biztos az egerszegiek ezüstérme

A tizedik, avagy utolsó előtti forduló mérkőzéseit játszották a hétvégén a sakkcsapatok NB I/B-s pontvadászatának Charousek-csoportjában, ahol két zalai gárda is érintett. Közülük a Z. Csuti SK rangadót nyert meg.

Kühne László, Varga Andor

A kép a Tungsram–Csuti megyei rangadón készült. Szemben az egerszegi csapatból Horváth Gyula és Mádl Ildikó, jobbra a kanizsai Bodó Bence

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Z. Csuti-Hydrocomp SK–Viadukt Biatorbágy 7,5:4,5

Zalaegerszeg, Csuti-terem.

A hazai győztesek: Horváth T., Balogh M., Pogány. Döntetlent játszottak: Horváth Á., Mészáros, Horváth Gy., Mádl, Dobos, Csiszár Z., Horváth S., Boronyák, Farkas.

A forduló rangadóján a 2. helyezett Csuti a 3. Biatorbágyot fogadta, és a hazai csapat győzelmével megerősítette helyét a második vonal ezüstérmes pozíciójában.

A kép a Tungsram–Csuti megyei rangadón készült. Szemben az egerszegi csapatból Horváth Gyula és Mádl Ildikó, jobbra a kanizsai Bodó Bence Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

– Nagyon bízunk benne, hogy meg is tudjuk tartani ezt a pozíciót a záró körben – mondta Horváth Tamás, a Z. Csuti SK vezetője. – A bajnoki cím minden bizonnyal az Ajkáé lesz, nem is baj, hiszen ők ambicionálják az NB I.-be kerülést. Nekünk sajnos elsőség esetén sem lenne anyagi erőnk az élvonalra, így tulajdonképpen ez a második hely a legtöbb, amit elérhetünk.

Tungsram Aquaprofit NSK II.–Tapolca VSE 5,5:6,5

Nagykanizsa, Halis-könyvtár.

Gy.: Krutti, Nádasi. D.: Gombócz, Orsó, Sipos, Haselbach, Miseta, Nagy Á., Somogyi J.

A kanizsaiak a járványügyi helyzet előírásait betartva az egyes számú legénységtől még emelettel is elválasztva rendezték meg ezt a találkozót. A zalai gárda azonban így is a 4. helyen állva várja a záró fordulót, melyben éppen azzal a Szentgotthárddal találkoznak majd, mely egyelőre az 5. helyet foglalja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában