A 47. Móricz-kupa a hét végén folytatódik

2020.07.19. 19:09

Megkezdődött a 46 esztendős torna Nagykanizsán

A hét végén elrajtoltak a 47. Móricz-kupa kispályás labdarúgótorna küzdelmei a kiskanizsai műfüvesen.

Kühne László

A 2020. évi nyitányon is jól érzékelhető volt a torna szellemisége: mindenki előtt nyitott a pálya, így a hölgyeknek is

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Kiskanizsán az utcák, terek kispályás labdarúgótorna küzdelmeit immár a negyvenhetedik alkalommal rendezik meg a városrészben, és a népszerűségér jellemző, hogy a korábbi, esetleg szűkebb nevezést követően ismét jó néhány mérkőzés vár a csapatokra.

A 2020. évi nyitányon is jól érzékelhető volt a torna szellemisége: mindenki előtt nyitott a pálya, így a hölgyeknek is Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

– Először talán döcögősen indult, de aztán, ahogy közeledett a kupa nyitánya, több csapat nevezése is befutott, ami igencsak örömteli – mondta el a szervezők részéről Dervalics György. – Így az a helyzet állt elő, hogy a játékhétvégék számát bővítenünk is lehetett, ami persze a legörömtelibb ebben az idei, korántsem egyszerű esztendőben. A lényeg persze, hogy a küzdelmek elkezdődhettek, és a felnőtt, valamint öregfiúk korosztályban gőz­erővel zajlottak, a következő hétvégén pedig ugyanezzel a lendülettel folytatódhatnak is.

A tavalyi felnőtt győztes Rozmaring utca és az öregfiúknál első Bajcsai utca II. legénysége is ott van természetesen a mezőnyben. A kihívás mindenesetre korántsem lesz egyszerű számukra, hiszen több csapat is pályázik az elsőségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában