Nyolcvan koronglövő

2020.06.14. 19:43

Zalalövő Kupa egyéni- és csapatverseny, először

A csapatverseny mellett három egyéni számban hirdettek győztest az I. Zalalövő Kupa koronglövő versenyen.

Gyuricza Ferenc

A Berúgsz Jáger Team Lövész Egyesület június első hétvégéjén bonyolította le a viadalt a kisvárosi lőtéren.

A verseny a vártnál nagyobb érdeklődés övezte, mintegy nyolcvan koronglövő nevezett, jellemzően az ország dunántúli megyéiből. A legnépesebb mezőnyt a senior kategória versenye jelentette, itt 58 sportoló lépett lőállásba, köztük Vas megyei Kemenesmagasiból érkezett Tuboly Barnabás is, aki 63 találattal a zalalövői verseny abszolút legjobbjának bizonyult.

Bándoli Miklós, a Berúgsz Jager Team tagja szeniorban 8. helyen zárt

A verseny résztvevőire a Berúgsz Jager Team Lövész Egyesület néhány éve átadott, majd azóta is folyamatosan fejlesztett, immár háromrészes pályáján a koronglövő versenyek általános szabályainak megfelelően 75 lövés várt.

Eredmények. Csapatverseny: 1. Noszlopi Lövész Egyesület, 2. Balatonfűzfő LEt, 3. Vasi vegyes. Egyéni, seniorok: 1. Tuboly Barnabás (ezúttal mint a Vasi vegyes csapat tagja, egyébként a kemenesmagasi Magasi Tölgy SE igazolt versenyzője), 2. Szabó Tamás (egyesületen kívül), 3. ifj. Váci Attila (Balatonfűzfő). Veteránok: 1. Tóth Zoltán, 2. Farkas Imre (mindketten Noszlop), 3. Csík István (Balatonfűzfő). Női kategória: 1. Jóna Bernadett (Noszlop), 2. Kántor Manuéla (Berúgsz Jáger), 3. Hettyei Enikő (Magasi Tölgy).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában