Versenysorozat

2020.03.02. 20:26

Öt programon több mint félezer sportoló

A Magyar Szabadidősport Szövetség támogatásával a Zala Megyei Szabadidősport Szövetség öt rendezvényből álló versenysorozatot bonyolított le novembertől februárig a megyében.

Kerkai Attila

A kép a lenti teremversenyen készült

Fotó: ZMSZSZ

Mezei futással kezdődött a program, melynek második állomása egy teremverseny volt – az integráció jegyében Lentiben sportoltak szlovén vendégekkel együtt december közepén felnőttek és gyerekek. A folytatásban egy, a Csácsi-dombokra szervezett kalóriaégető gyalogtúrán leginkább sportvezetők és családtagjaik búcsúztatták az óévet. Január végén ismét terembe vonultak a résztvevők: akadálypályán mérhették össze erejüket kicsik és nagyok, vegyes csapatokba rendeződve.

A kép a lenti teremversenyen készült
Fotó: ZMSZSZ

A sorozat februári záró rendezvényéből a tervezett hógolyózás sajnos kimaradt, ám a résztvevők számára annál nagyobb élvezet volt a korcsolyázás a Zalaegerszegi Jégcsarnoknak köszönhetően. A több hónapon át tartott sorozatban a programokon több mint félezer résztvevő sportolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában