Bejelentették

2020.03.17. 19:49

Mostantól együtt a Zalaco és a ZÚK

Valószínűleg hosszú ideig az egyik utolsó sajtóesemény zajlott le kedden délután a városházán, a Zalaco Zrt. és a Zalaegerszegi Úszó Klub (ZÚK) részvételével. Bejelentették: a klub a jövőben Zalaco-ZÚK néven szerepel. A névhasználói szerződés három évre szól.

Kerkai Attila

Balról Berta László, kezében a klub egy új mezével, mellette Belső Gábor, jobbról Balaicz Zoltán polgármester

Fotó: Katona Tibor

Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere azzal nyitotta meg a keddi sajtótájékoztatót, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó előtti sajtóesemény (egy meghirdetett tájékoztató még lesz a héten) a városházán, hiszen a jövő hétre tervezetteket már nem tartják meg.

– Ám, a mai egy fontos és kedves alkalom, hiszen két egerszegi érték talál egymásra – mondta a polgármester. A Zalaco egy hetvenéves cég, amelyre mindig lehetett számítani, a ZÚK-nak pedig komoly múltja van és talán soha nem látott jövő elé néz a már épülő új egerszegi versenyuszoda elkészültével.

Balról Berta László, kezében a klub egy új mezével, mellette Belső Gábor, jobbról Balaicz Zoltán polgármester
Fotó: Katona Tibor

Berta László, a Zalaco Zrt. elnök-vezérigazgatója elsőként kitért a kialakult veszélyhelyzetre:

– Megragadom az alkalmat, hogy elmondjam: igyekszünk helytállni és ki tudjuk elégíteni a térségben a sütőipari igényeket – fogalmazott Berta László. – Az elmúlt napok túlterheltségével is sikerült megbirkózni. Ami az úszókat illeti, döntésünkben sokat jelentett, hogy a klub komoly utánpótlással rendelkezik. Bízom a gyümölcsöző együttműködésben.

Belső Gábor, a Zalaco-ZÚK elnöke megköszönte a klub nevében a bizalmat, és ahogy mondta, igyekeznek megszolgálni azt. Az eddigi névadó szponzor, az EuropTec Kft. továbbra is támogatója marad a ZÚK-nak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában