Korosztályonként a legjobb négy jutott tovább

2020.03.04. 20:00

Irány az országos döntő

Baranya, Somogy és Zala megye legjobbjai számára Pécsett rendezték meg a műanyag labdás tollaslabda diák­olimpiai területi döntőjét. Zalából Keszthely és térsége iskolái, illetve Bagod és Zalakomár képviseltette magát a viadalon, és versenyzőik közül többeknek sikerült bekerülniük a márciusi országos döntőbe. 

Kerkai Attila

Valamennyi korosztályból az első négy helyezett lehet ott az országoson, míg az ötödikek tartalékként reménykedhetnek még. Az általános (I–IV. korcsoport) és középiskolásoknál (V–VI. korcsoport) Keszthelyről tízen voltak érdekeltek a versenyen, akik közül nyolcan továbbjutottak, míg ketten tartalékok lesznek. Bagodról négyen jutottak be az országos fináléba, míg a zalakomáriak közül egy fiatal készülhet a döntőre.

Eredmények. I. korcsoport, fiúk: 1. Fazekas Botond (Gyenesdiás, Kárpáti J.-iskola).

II. kcs., leányok: 3. Rédl Ráhel (Bagod, Fekete I.-iskola), 5. Plecskó Panna (Bagod).

III. kcs., fiúk: 1. Dömötör Tamás, 2. Rédl Nataniel, 7. Pati Ákos, 8. Kozák Rajmund (valamennyien Bagod).

IV. kcs., leányok: 1. Farkas Réka (Gyenesdiás), 2. Kutasy Kamilla (Keszthely, Csány-Szendrey), 3. Bánfai Csenge (Bagod), 5. Tömpe Rebeka (Bagod). Fiúk: 2. Kovács-Markó Ákos (Keszthely, Csány-Szendrey), 3. Váradi Roland (Zalakomár, Somssich A.-iskola).

V. kcs., fiúk: 5. Klumzer István (Keszthely, Vajda).

VI. kcs., leányok: 1. Fonnyadt Kitti, 3. Homály Mercédesz (mindketten Keszthely, közgazdasági), 5. Bangó Violetta (Keszthely, Vajda). Fiúk: 1. Kató Gergely (Keszthely, Vajda), 3. Ménes Botond (Keszthely, közgazdasági).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában