A Kondex Kupával folytatódik a szezon

2020.02.12. 19:59

Röszler Dóra bajnoki címet szerzett

Az országos fedett pályás atlétikai serdülőbajnokságon  a fővárosban szép zalai siker született, ugyanis a Zalaszám ZAC  tehetséges gátfutója, Röszler Dóra bajnoki címet szerzett.

Kerkai Attila

Röszler Dóra

Fotó: ZH

A serdülők mezőnyében már számos sikert elért Röszler Dóra magabiztosan, és technikailag is jól kivitelezett futással megnyerte a 60 m-es gátfutást. Csiszár Attila felkészítő edző nemcsak a győzelemnek örült, hanem annak is, hogy tanítványa 8,95 mp-es időeredménye a korosztály legjobb magyar eredménye is.

Röszler Dóra
Fotó: ZH

A Zalaszám-ZAC 4x200 m-es váltója (Király Kira, Bognár Emma Zsófia, Gyenese Zsófia, Schein Kata) 1:52,60 perces időeredménnyel futamát nyerve a 6. helyen végzett.

Szombaton délelőtt a XV. Kondex Kupa fedett pályás nyílt Zalaegerszeg bajnokságával folytatódik az atlétikai szezon. A lokálpatrióta Kondor Zsolt jóvoltából – aki több évig a ZAC főszponzora is volt – ismét megrendezhetik ezt a viadalt. Szakály István, a rendező Zalaszám ZAC ügyvezető igazgatója azt is elmondta, hogy ezzel a rendezvénnyel emlékeznek egykori edzőjére, Kauzli Józsefre – a ZTE Sport­iskola megszervezője és az atlétikai szakosztály vezetőedzője –, a ZAC alapító és elnökségi tagjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában