„Mehetnek” a második helyért is

2020.02.11. 21:31

Győzött idegenben a Nagykanizsai Futsal Club csapata

Fontos sikert könyvelhetett el hétfőn késő este idegenben a Nagykanizsai Futsal Club csapata, az alapszakasz vége előtt egy fordulóval, így jók a kanizsaiak esélyei a tabella második helyének megszerzésére.

Kühne László

Szakmeiszter János góljai nagyon jól jöttek

Fotó: Szakony Attila

ELTE-BEAC–Nagykanizsai Futsal Club 4-5 (3-4)

Budapest, BEAC-sporttelep, 50 néző. Jv.: Ibriksz (Urgyán, Boros R.).

Kanizsa: Szakmeiszter Á. – Bogyó, Kollár P., Koronczai, Szakmeiszter J. Csere: Simon M. (kapus), Losonczi, Németh K., Szalai D. Edző: Bagó Gábor.

Szakmeiszter János góljai nagyon jól jöttek
Fotó: Szakony Attila

Gólszerzők: Szekér (7.), Dunai A. (15.), Gémesi (20.), Appl (27.), illetve Szakmeiszter J. (3.,23.), Szalai D. (3.), Bogyó (12.,15.)

Szűk kerettel kelt útra az NFC a fővárosba, az ELTE-BEAC NB II-es futsal csapatának otthonába és Nem nézhetett könnyű meccs elé Bagó Gábor legénysége. Szakmeiszter János és Szalai Dániel révén gyorsan kétgólos előnybe került a zalai együttes, a hazaiak azonban igyekeztek a vendégek nyomában maradni.

A második játékrészben nagy taktikai csatát vívtak a felek, Szakmeiszter második találata nagyon jól jött a továbbiakra, hiszen így az ELTE-BEAC nem tudta beérni a nagykanizsaiakat. A PTE PEAC fölényes győzelmet aratott a fordulóban, mellyel megtartotta második helyét, ugyanakkor a dél-zalaiaknak még van hátra egy meccse az alapszakaszból. Ha azt hozzák, akkor Bagó Gábor tanítványai lépnek az alapszakasz végén a második pozícióba.

Bagó Gábor: „Igazi csapatmunka volt. Nagyon szűkös és fiatal kerettel tudtunk elutazni a sok sérültünk miatt, viszont úgy gondolom, hogy valamennyi játékosom a maximumot hozta ki magából. Voltak extra teljesítmények is pályán, aminek kimondottan örülök. Nagyon türelmesen és okosan játszottunk”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában