Év végi pólógála

2019.12.23. 18:46

Vízilabda OB I B: február elsejéig téli szünet

A férfi vízilabda OB I B első fordulójából elhalasztott mérkőzéssel zárta az óévet a Kanizsa Vízilabda. A találkozó gálaelőadást hozott zalai szempontból.

Khüne László

Kanizsai megbeszélés a medence szélén. Balról áll az ötgólos Dobay Gergely Fotó: archív/Szakony

Kanizsa Vízilabda–

Szolnoki Dózsa II. 25-2

(3-0, 8-0, 5-1, 9-1)

Nagykanizsa, 30 néző. Jv.: Csanádi, Pintér J.

Kanizsa: Leposa – Major M., Salamon 4, Balli 1, Dobay G. 5, Dobay P., Simon 2. Csere: Szilágyi 2, Rábavölgyi 4, Szilvasán P. 3, Kaszper G. 3, Hőna 1, Petrák. Edző: Ludányi Kadosa.

A vendégek igencsak foghíjas kerettel érkeztek meg az összecsapásra. Az ünnepi hangulatot megalapozó hazai sikernek így gyakorlatilag semmi akadálya nem volt, hiszen a dél-zalai együttes veretlen éllovasként várta a mérkőzést. Szinte csak az volt a kérdés, hogy a hazaiak hány találatig jutnak a négy negyed alatt – miközben a szolnokiak alig tudtak csak a hazai kapu közelébe is kerülni. Aztán a Tisza-partiak a harmadik negyed közepén végül megszerezték első találatukat, addigra azonban a Kanizsa már 12-0-ra vezetett. A vendéglátók a folytatásban sem tették meg a szívességet ellenfelüknek, hogy a nagy és egyre nagyobb előny birtokában leálljanak – így a lefújásig mindkét csapat megduplázta a maga addig szerzett gólmennyiségét...

Az alapszakasz február elsején folytatódik.

Ludányi Kadosa: „Gratulálok a csapatnak az eddigi szereplésért. Komolyan vettük a mérkőzést, mert minden győzelemnek jelentősége van: a Debrecen szorosan mögöttünk áll és még számos nehéz találkozó vár ránk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában