BOX

2019.11.15. 19:37

Kanizsa Box Klub: A felnőttek között is szereztek érmeket

A Kanizsa Box Klub növendékei újabb versenyeken bizonyítottak a közelmúltban.

Khüne László

A dél-zalai klub Pécsett szerepelt versenyzői edzőik társaságában Fotó: Kanizsa Box Klub

A korábbi hetekben külhoni versenyeken szerepelt Szüsz Cintia az egri juniorbajnokságot némileg talán eltaktikázta, hiszen a várakozásoktól kicsit elmaradva a harmadik helyen zárt és bronzérmet szerzett.

A dél-zalai klub Pécsett szerepelt versenyzői edzőik társaságában Fotó: Kanizsa Box Klub

A folytatásban több klubtársával együtt Pécsett lépett a kötelek közé, a Horváth Gézaemlékverseny keretében. A viadalon pedig nem is vallottak szégyent a kanizsaiak, akik közül hárman is aranyérmet szereztek. Szüsz Cintia például a második menetben döntő fölénnyel verte román ellenfelét, míg Nyári Patrik (felnőttek, 81 kilogramm) és Torma Balázs (serdülők, 68 kg) egyaránt pontozással verte meg a maga súlycsoportjának országos bajnokát az elsőséghez.

A kanizsai Bakonyi ­Tibor serdülő 65 kg-ban szoros meccsen maradt alul Pécsett, és így második helyezettnek hirdették ki. Csakúgy, mint klubtársát, Jerausek Andrást, aki a felnőtt ökölvívók nehézsúlyú kategóriájában szerzett második helyet a baranyai megyeszékhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában