foci

2019.10.11. 18:40

Hiába újoncok, jó csapat érkezik szombaton

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának küzdelmeiben az FC Nagykanizsa ezúttal szombaton 14.30 órától hazai környezetben a VLS Veszprém legénységét látja vendégül. Ugyancsak szombaton, a Hévíz SK a BKV Előre otthonába utazik.

KL, KA

Lőrincz Bencére (fehérben, FC Nagykanizsa) és társaira várhatóan kemény csata vár Fotó: SZA

A Nagykanizsa ezúttal nem a megszokott vasárnapi időpontban (sportműsorunkban vasárnapra írtuk a meccset), hanem szombaton játszik hazai pályán. A táblázaton ötödik kanizsaiak a 8. helyezett Veszprémet fogadják. A Magyar Kupában három hete csak nagy küzdelemben tudták a dél-zalaiak legyőzni a szombati vendéget.

Lőrincz Bencére (fehérben, FC Nagykanizsa) és társaira várhatóan kemény csata vár Fotó: SZA

– Annak ellenére, hogy a közelmúltban továbbjutottunk ellenük az MK-ban, biztos vagyok abban, hogy nehéz dolgunk lesz – fogalmazott az FCN vezetőedzője, Barna László. – Azt hiszem, akkori kupatovábbjutásunk utólag azért is értékelődött fel, mert a legutóbbi fordulóban az akkor még éllovas III. Kerületet verte meg a Veszprém. Ahogy korábban is mondtam, jó csapat a veszprémi, ezt most szintén el kell ismernünk, és ezért is jönne jól számunkra szurkolóink támogatása a lelátókról. Mindent megteszünk azért persze, hogy ismét győzzünk, és biztos vagyok abban, hogy jó meccsre lesz kilátás.

A sereghajtó Hévízre nem vár könnyű feladat, hiszen a BKV Előre vendége lesz, amely erős középcsapatnak számít. A zalai fiatalok számára továbbra is az jelenti a legnagyobb kihívást, hogy döntő pillanatokban ne hibázzanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában