kétszer állt dobogón

2019.07.17. 19:18

U12 párosban Kulcsár Kristóf a vidék legjobb teniszezője

A Bala­tonbogláron lezajlott tenisz-­vidékbajnokságon a ZTE Tenisz Klub fiatalja, Kulcsár Kristóf két alkalommal is dobogóra állhatott.

Kerkai Attila

Kulcsár Kristóf

Fotó: ZTE TK

A Balaton-parti településen az utánpótláskorú (U12-14-16-18) teniszezők vetélkedtek. A ZTE TK csapatából öten (Ritecz Panna, Béres Olivér, Szeles Bertalan, Nemes Barbara, Kulcsár Kristóf) vettek részt az eseményen.

Kulcsár Kristóf
Fotó: ZTE TK

Közülük a legjobban Kulcsár Kristóf szerepelt, aki még csak 11 éves, de a 12 éves fiúk mezőnyében a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Párosban pedig ennél is jobban szerepelt, ugyanis társával, Tóth Ákossal (Sportmánia Szeged) győztek a 12 évesek közt.

Bakos György edző kiemelte: klubjuk egyre több tehetséget indíthat a korosztályos viadalokon, és mind többen teniszeznek is náluk. A vidékbajnokság kvalifikációs verseny is volt az augusztusi országos bajnokságra, melyen Kulcsár Kristóf biztosan ott lesz. A ZTE-ből Ritecz Panna nem volt dobogós Bogláron, de szintén jogot szerzett az ob-indulásra, és további három 9–11 éves versenyzőjüknek van még esélye ugyanerre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában