Sportáguk legjobbjai lettek

2019.07.05. 19:52

A Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség elismeréseket adott át

Nagykanizsa A Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség tegnap a Vasemberházban ünnepélyes keretek között díjazta a megye legjobb asztaliteniszezőit a 2018-as eredmények alapján.

Benedek Bálint

Jakabfi Imre, a szövetség elnöke (jobbról) és az ünnepségen részt vevő díjazottak Fotó: a szerző

A jelenlévőket Jakabfi Imre, a szövetség elnöke köszöntötte, aki elmondta: a megye kiemelkedően nagy számú igazolt játékossal és asztalitenisszel foglalkozó klubokkal áll kapcsolatban.

– Az év során megyei korosztályos egyéni bajnokságokat, top 12-es versenyeket, utánpótlás-csapatbajnokságokat szervezünk – folytatta.

– A Sport legyen a tiéd! elnevezésű program keretében minden zalai iskolában, amely az országos szövetségtől felszerelést kapott, asztaliteniszfoglalkozások zajlanak. Volt olyan megyei verseny, ahol közel száz újonc és serdülő játékos indult.

Ezután átadták a legjobb teljesítményt nyújtók számára az elismeréseket, majd a megyei bajnokság első három helyezett csapata, sorrendben a Zalakaros, a Sörgyár III., illetve a Sörgyár II. is átvehette az érmeket.

Jakabfi Imre, a szövetség elnöke (jobbról) és az ünnepségen részt vevő díjazottak Fotó: a szerző

Díjazottak. U11 fiú: Kovács Milán (Gyenesdiási ASE). U13 fiú: Gelencsér Szabolcs (Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE). Serdülő: Hadi Mátyás (Sörgyár). Ifjúsági: Móricz Marcell (Hévíz SK). Felnőtt, férfi: Nyírő József (Hévíz SK). U11 leány: Muczárt Dorka (Sörgyár). U13, serdülő: Orbán Flóra (Sörgyár). Ifjúsági: Szita Dóra (Cserszegtomaj). Felnőtt, nő: Végh Zsuzsanna (Sörgyár). Zala megye legjobb asztalitenisz-csapata 2018-ban: Hévíz SK NB II-es bajnok férficsapata. Zala megye legjobb asztaliteniszcsapat-vezetője a 2018-ban: Csiza Bálint (Hévíz SK).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában