Legyél ott a hivatalos éremátadáson!

2019.05.07. 20:00

Ünnepelni hívja a ZTE a szurkolókat

A ZTE FC szeretné méltóképpen megünnepelni az NB II-es bajnoki címet, így a vasárnapi, Monor elleni utolsó hazai bajnoki találkozó ingyenes lesz a szurkolók számára és ekkor szeretnék a hivatalos éremátadást is megtartani.

Kerkai Attila

Múlt vasárnap, a Budafok ellen Bobál Gergely duplázott. Vasárnap is folytathatná…

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Vasárnap óta már biztos a ZTE FC bajnoki címe a labdarúgó NB II 2018–2019. évi kiírásában. Mint már jeleztük, a következő hazai találkozó, melyet vasárnap 18 órától rendeznek a ZTE Arénában és a Monor lesz az ellenfél, egyben a bajnoki köszöntő is lesz, hiszen erre az alkalomra már lehet készülni.

Múlt vasárnap is volt ünneplés, de akkor csak a lefújás után derült ki, hogy durranhatnak-e a pezsgők. A klubnál kedden véglegesítették a bajnokavatási ünnepség forgatókönyvét. A sorozat egy avatással kezdődik 16 órakor, amikor hivatalosan is átadják a stadion mögötti területen kialakított atlétikai pályának nevezett új létesítményt. Ami elsősorban az atletikus képességek fejlesztésére szolgál majd. Ennek megálmodója volt a ZTE FC korábbi erőnléti edzője, Simon Balla István, aki a 2014–2015-ös szezonban dolgozott a klubnál, de 2016-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az ő emlékére ugyanitt emléktáblát avatnak a ZTE FC vezetői.

Múlt vasárnap, a Budafok ellen Bobál Gergely duplázott. Vasárnap is folytathatná…
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Az esti, 18 órakor kezdődő ZTE FC–Monor találkozó szünetében táncos bemutatót tartanak, de ez függ az időjárástól is, ám bíznak benne, hogy a jobbik arcát mutatja majd. A mérkőzés lefújása után 20.15 órakor kezdődik az éremát­a­dás a csapat tagjai, edzői és a stáb tagjai számára. Egyelőre nincs konkrétum arról, hogy az MLSZ részéről is képviselik-e magukat, hiszen hivatalosan csak az utolsó forduló után lehetne az éremátadás. Az ünnepséget követően tűzijátékkal teszik még ünnepibbé ezt az alkalmat.

A klub vezetői nagyon szeretnék, ha vasárnap nagyon sokan lennének a lelátón, és az északi tribün is várja a drukkereket.

Szerdán sem marad mérkőzés nélkül a ZTE FC, mert mint megtudtuk, az egerszegiek 16 órától a stadionban edzőmérkőzést játszanak a szlovén II. ligás 1903 NK Nafta együttesével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában