Kieső helyre csúszott az Andráshida

2019.04.22. 17:41

Közvetlen riválist vert a Nagykanizsa

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 24. fordulójában a Nagykanizsa megerősítette helyét a középmezőnyben, az Andráshida viszont kieső helyre csúszott vissza.

BI, KL

Az andráshidai Szegleti lába lendül lövésre

Fotó: Katona Tibor

Tarr Andráshida–Ménfőcsanak ESK 1-3 (1-3)

Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.: Takács.

Andráshida: Czirjék – Simonfalvi, Takács, Kalamár, Nagy Z. – Marsai, Bailo (Bontó) Bíró (Ruzsa), Szegleti – Szabó M., Tóth L. (Temlén). Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Bíró, illetve Gyagya (2) Visy. Kiállítva: Kalamár (Andráshida, 45.).

Az Andráshida mezőnyben egyenrangú ellenfele volt a jó erőkből álló vendégeknek, akik a kapuk előtt érvényesítették fizikai fölényüket. Az eredményt nagyban befolyásolta a túl szigorú piros lap.

Dobos Sándor: „Nagyon jó lett volna nyerni. A vendégek kevés lehetőségüket gólra váltották, tíz emberrel pedig már nem volt esélyünk a fordításra, bár a játékosok becsülettel küzdöttek.”

FC Nagykanizsa–THSE-Szabadkikötő 2-0 (2-0)

Nagykanizsa, 300 néző. Jv.: Maml.

Nagykanizsa: Horváth M. – Horváth D., Major, Szabó B., Horváth B. – Kretz, Gelencsér A., Hetesi – Lőrincz (Csáki), Vittman (Béli M.), Vajda R. (Ekker). Vezetőedző: Barna László.

A hazai csapat az első pillanattól igyekezett sok futással és letámadással dominálni. A Kanizsa a 10. percben szerzett vezetést a Vajda kiugratását gólra váltó Kretz révén, tíz perccel később pedig már kettővel vezetett, amikor Vajda tért ölelő passza után Lőrincz adott be, Vittman pedig másfél hónap után újra gólt szerzett. A hazaiak a továbbiakban nem játszottak látványosan, de biztosan hozták a győzelmet.

Barna László: „Különösen az első félidőben nyújtott meggyőző játékunk miatt megérdemelt győzelmet szereztünk. Feljövőben lévő együttest vertünk meg, ezért különösen értékes ez a siker.”

További eredmények: Vidi II.–Pénzügyőr 1-0, Érd–Ajka 2-2, Csepel–Dunaharaszti 1-2, BKV Előre–III. Ker. TVE 2-2, Sárvár–Pápa 1-2, Komárom–Puskás II. 2-4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában