Barcson kezdtek

2019.03.28. 20:25

Két fiatal zalai judokát díjaztak

Barcson rendezték meg a regionális cselgáncsversenyt, ahová 16 dunántúli egyesület több mint 300 versenyzője nevezett. Köztük a Zalaegerszeg Judo SE és a Nagykanizsai TE 1866 judokái.  

Kerkai Attila

Ódor Noel

Fotó: ZJSE

A Zalaegerszegi Judo Sport­egyesület 20 fiatalja lépett tatamira a színvonalas viadalon, ahol remek mérkőzésekkel az alábbi eredményeket érték el.

Aranyérmesek: Kiss Zoltán, Tóth Alexa, Mátéffy Gábor (a serdülő és ifjúsági korosztályban is első lett), Bordács Anikó, Mezőfi Márk, Simon Márk, Verebi Ákos, Volner Panna, Horváth Márk. Ezüstérmesek: Volner Fanni, Dörnyei Dorisz, Császár Patrik, Hencz Hunor, Sós Lázár. Bronzérmesek: Furák Tamara, Somogyi Olivér, Verebi Ádám, Gerócs Máté, Hollósi Soma. Felkészítők: Nagysolymosi Sándor, Varga Zoltán, Korpos Judith, Szekér László, Márton Tibor.

Nagy Adrián Vajk
Fotó: NTE 1866
Ódor Noel
Fotó: ZJSE

Az NTE 1866 csapata is népes küldöttséggel vett részt az eseményen. A kanizsai érmesek. Aranyérem: Orbán Noémi, Nagy Adrián, Kovács Ákos, Szeghy Tamás, Nagy Adrián Vajk, Horváth Tamás. Ezüstérmesek: Musztács Izabella, Kovács Ákos, Nagy Krisztofer. Bronzérmes lett: Horváth Mátyás.

Szintén ezen a rendezvényen díjazták a Dél-dunántúli Regionális Judo Szövetség legeredményesebb versenyzőit. Az egerszegiek közül a 2018. évi eredményei alapján Ódor Noel kapta ezt a címet. Az NTE 1866 sportolói közül a szakosztály legeredményesebb versenyzője díjat a regionális szövetségtől Nagy Adrián Vajk kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában