Kortárs koreográfiák

2019.03.21. 07:00

A Magic Ritmo Tánccsoport közelmúltban elért szép sikerei

Mozgalmasan teltek az elmúlt hetek a Magic Ritmo Tánc­csoport fiataljai számára.

Szabó Zsófia

Az ifik az Éledés című produkciót is bemutatták Fotó: Fási Barnabás

A Kanizsai Fiatalok Közösségének berkeiben működő kortárs táncos csapat tagjai versenyeken is megmutatják tudásukat. Fási Barnabás koreográfus, a közösség alelnöke elmondta: a pápai ZsooDance Országos Minősítő Táncversenyen és a megyeszékhelyi PressDance-en is többször álltak a dobogó legfelső fokára táncosaik, akik szólóban és csoportban is brillíroztak.

– A pápai viadalon felnőtt táncosaink három aranyérmet, két ezüstöt és egy bronzot szereztek – mondta a verseny legjobb táncosa címet elnyerő Fási Barnabás. – Ifjúsági kategóriában fiataljaink két ezüstöt kaptak produkcióikért, melyekben a kortárs tánckoreográfiák kapták a főszerepet.

Az ifik az Éledés című produkciót is bemutatták Fotó: Fási Barnabás

A megyeszékhelyi megmérettetésen is folytatódott a sikerszéria.

– Négyszer lettünk elsők – folytatta az alelnök. – Koreográfus társammal, Nikolics Zsannával külön büszkék vagyunk, hogy a junior korosztályba tartozó diákjaink is a legjobbak közé kerültek. A többiek is szépen szerepeltek: többször végeztünk a második és a harmadik helyen a több száz versenyző fiatal közül.

A következő időszakban sem pihen a csapat. További versenyek mellett az immár hagyományos Kanizsai Fiatalok Közössége Gálára is készülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában