Döntetlen a rangadón

2019.03.05. 19:01

A Kanizsa Sörgyár SE nem tudta legyőzni a Tatai AC-t

A Sörgyár hazai pályán sem bírt a tatai csapattal, így ikszeltek az NB I-es asztalitenisz-bajnokság nyugati csoportjának rangadóján.

Benedek Bálint

Végh Zsuzsa (adogatás közben) és Mátrai Alexandra kettőse hozta a csapatpontot a párosokban Fotó: Gergely Szilárd

 

Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE–Tatai AC 9:9

A kanizsai győztesek: Végh Zsuzsanna 4, Mátrai Alexandra 3, Tóthné Szász Kinga 1, és a Mátrai-Végh páros.

Végh fantasztikus formában játszott ezen a mérkőzésen is, összesen egy szettet veszített, hibátlan teljesítményt nyújtott. Mátrai az első mérkőzésén a vendégek legjobbjával, Pattantyússal játszott és nyerő állásból kikapott. Ez a vereség rányomta a bélyegét a későbbi teljesítményére, de megnyerte a következő három meccsét.

Végh Zsuzsa (adogatás közben) és Mátrai Alexandra kettőse hozta a csapatpontot a párosokban Fotó: Gergely Szilárd

Tóthné elsőre hozta a „kötelezőt” és könnyedén győzött, később viszont már nem tudott nyerni. Hozzá hasonlóan Sághegyi is kitartóan küzdött, de a diadal elmaradt.

Jakabfi Imre csapatvezető: „A listavezető elleni döntetlen jó eredmény, csak mi tudtunk tőlük pontot rabolni, ráadásul kétszer is. A végén azért maradt egy kis hiányérzet, hisz a győzelem benne volt a meccsben. A döntetlennel megerősítettük a második helyezésünket.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában